Нестор Ел Маестро с дилема заради неубедителните изяви на Дюкенс Назон в последните мачове на ЦСКА


Нестор Ел Маестро с дилема заради неубедителните изяви на Дюкенс Назон в последните мачове на ЦСКА
Снимка: Lap.bg

5437 0

Наставникът на ЦСКА Нестор Ел Маестро има една въпросителна преди днешната среща с Арда. Тя е свързана с върха на атаката. Срещата е от 16:30 часа на "Армията".

Дилемата пред Ел Маестро

В последните двубои там започваха Дюкенс Назон и Майкъл Естрада. Хаитянинът обаче направи няколко неубедителни мачове и не е изключено да остане резерва, пише "Тема спорт". Фаворит да го замести е Матиас Фаетон, който в последния кръг срещу Пирин изигра добър мач и донесе победата с 2:1 с гол и асистенция.

Националът на Гваделупа обаче не се чувства много комфортно на върха на атаката, като е доста по-полезен, когато има по-свободна роля и може да излиза на фланга, както беше в Благоевград, когато се появи на мястото на Тобиас Хайнц.

Ясно е, че норвежецът ще стартира като титуляр днес и е много вероятно Фаетон да остане на пейката и отново да чака включване през втората част, въпреки силното си представяне в предния кръг. При такова решение на Нестор Ел Маестро, нов и може би последен шанс да се завърне към формата си ще получи актуалният голмайстор на тима Назон.  Междувременно един гол дели друг нападател на "армейците" от историята.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички