ЦСКА се ориентира към роден национал, познат като "новия Балъков"


ЦСКА се ориентира към роден национал, познат като "новия Балъков"
Снимка: Lap.bg

3768 0

ЦСКА следи изкъсо един от най-големите таланти в българския футбол - Кристиян Стоянов от Славия. Трансфер от "Александър Шаламанов" към "Армията" може да бъде осъществен още през зимата, твърди "Мач Телеграф".

През този сезон 20-годишният халф е регистрирал 10 мача за "белите" в Първа лига. Той е твърд титуляр и в младежкия национален отбор, като игра много добре при загубата с 2:3 от Германия, редом до Станислав Шопов.

Припомняме, че неотдавна босът на "белите" Венци Стефанов определи младия футболист за "новия Красимир Балъков". Реалността обаче се разминава с очакванията и Димитров е с доста по-дефанзивен профил от легендата.

Младокът напомня на бившия халф на ЦСКА - Кристиян Малинов, който бе много високо ценен от ръководството на "червените". До момента Стоянов вече има 37 мача в елита за Славия, като все още търси първото си попадение.

Иначе трансферите по оста "Александър Шаламанов" - "Българска армия" са често срещани, като само в последните години "червените" купиха от Славия Георги Йомов и Калоян Кръстев.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Шеф в ЦСКА обеща, че "червените" ще имат нов стадион.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички