ЦСКА открехна вратата към футболистите си (СНИМКИ)


ЦСКА открехна вратата към футболистите си (СНИМКИ)
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

3560 0

Ръководството на ЦСКА сподели в социалните мрежи снимки от тренировка на футболистите преди следващия двубой. "Червените" победиха Ботев Пловдив с 2:1 в петък, а този четвъртък ще приемат Локомотив София на "Армията". 

Двубоят е насрочен за 20:30 часа и ще може да го проследите НА ЖИВО със SportLive.bg. Срещата срещу столичния съперник е от сериозно психологическо значение, след като ЦСКА не успя да го победи през миналия сезон. 

Тренировки на Панчарево

От фотосите в социалните мрежи играчите изглеждат в настроение, макар подготовката за поредния двубой да продължава. От клуба акцентираха на играчи като новите попълнения - Шакич, Фаетон и Асприля, Санянг и българите Шопов и Дончев. В кадър попадна още Лазар Туфегдчич, около когото е една от най-големите мистерии. 

26-годишният сърбин дойде на "Армията" с бившия треньор Саша Илич още през миналия сезон, но сега има изключително периферна роля. За последно той игра десетина минути при визитата на Ботев Враца, макар че две седмици по-рано избави ЦСКА от резил със Славия (1:1).

Вижте кой контузен ще бъде на разположение за мача с Локомотив София!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички