Назон: Готови сме да сме шампиони, през миналия сезон реферите ни попречиха


Назон: Готови сме да сме шампиони, през миналия сезон реферите ни попречиха
Снимка: Lap.bg

1703 0

Нападателят на ЦСКА Дюкенс Назон обяви, че тимът е готов този сезон да спечели титлата, а през миналия реферите са им попречили да го постигнат. Хаитянинът бе награден за играч на деветия кръг в Първа лига, след като вкара 2 гола за успеха над ЦСКА 1948.

Мачът с Локо (Сф) и моментното състояние на ЦСКА

"Очаквам да спечелим срещу Локомотив (София), защото сме фаворити. Уважаваме ги като противник. Трябва да дадем максимума от себе си и да съберем самочувствие преди мача с Левски. По-добри сме, отколкото в началото на сезона. Мисля, че сме готови да станем шампиони", каза той при награждаването си.

Защо им се изплъзна титлата?

"Миналият сезон, за жалост, не успяхме за една точка. Ако не играем, за да станем шампиони, по-добре да не играем. Миналият сезон реферите ни костваха много точки. Критикувахме ги, защото имахме основания и доказателства за това. Мисля, че като играчи на ЦСКА трябва да се борим срещу много неща, не само срещу опонента и резултата.

Не мога да кажа нищо за този сезон, защото има още много мачове. Ние сме подготвени за всичко. По-хубаво е да имаш конкуренция, има по-голяма радост от играта. Повече фенове идват на стадиона и създават по-добра атмосфера", допълни звездата.

Може ли да стане най-резултатният чужденец в тима?

"Не се интересувам ЦСКА какви футболисти купува. Конкуренцията е по-добра, защото това ме мотивира да играя по-добре. Аз съм в ЦСКА, за да играя и да бележа голове. Не знам колко гола ще вкарам, ще давам максимума от себе си и ще ги броим накрая. Бих се радвал да стана голмайстор на шампионата. Трябва да имам по-дълъг договор, за да мога да стана най-резултатният чужденец", завърши Назон. След мача с ЦСКА 1948 Назон се подигра със съперника.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички