"Добро утро": Назон подигравателно показа как Наумов крещи от болка (СНИМКА)


"Добро утро": Назон подигравателно показа как Наумов крещи от болка (СНИМКА)
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

10563 0

ЦСКА изигра най-силния си мач през този сезон и сломи ЦСКА 1948 с 2:0. И двете попадения бяха реализирани от нападателя Дюкенс Назон. Часове след сблъсъка той не пропусна да жегне победения съперник, като за целта използва снимка на Даниел Наумов.

И по-конкретно момента, в който Наумов се е сблъскал със съотборника му Емил Виячки при втория гол. Двамата остават на терена, а българският вратар сякаш изпитва сериозна болка. "Добро утро" - е написал атакуващият играч в две снимки по случая.

След слабия старт на кампанията сега Дюкенс Назон се разписва в четири поредни двубоя за своя тим. Това е и най-добрата му голова форма в ЦСКА, като преди това наказа последователно Ботев Враца, Черно море и Берое. ака събра 5 гола от старта на сезона, като единствено Джовани от Локомотив Пловдив има повече - 6. Атанас Илиев от Черно море пък също е с 5.

По-долу в материала можете да намерите снимките, които Назон сподели. Освен това ще видите и видео от администратора на "армейците" Стойко Сакалиев, който качи кадри, заснети лично от него на терена - непосредствено след края.

Междувременно, шеф в ЦСКА 1948 разкости отбора си и призна надмощието на ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички