Назон: Гостуванията не ни притесняват заради феновете ни, трябва да запазим първото място


Назон: Гостуванията не ни притесняват заради феновете ни, трябва да запазим първото място
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2224 0

Един от героите на ЦСКА в последните мачове на тима - Дюкенс Назон, даде подробно интервю след ценния успех на "червените" в Коматево, където се наложиха с 1:0 в отложена среща от петия кръг на Първа лига с Ботев Пловдив.

Хаитянинът, който даде подробно интервю, след като се превърна в "Играч на мача" заяви, че големи отбори като ЦСКА трябва да печелят такива срещи и с минимална разлика, а голямата цел пред клуба е да запази разликата си на върха. 

Назон за дузпата и ценния успех над Ботев

"Благодаря, щастлив съм, защото показахме различно лице през второто полувреме на двубоя. Разбира се, дузпата дойде точно от там. Бяхме настойчиви и искам да благодаря на Марселино, защото неговата агресия доведе до дузпата. Това е нашата идея, да пресираме високо.

Той беше човекът, който спечели наказателния удар. Доволен съм, че успях да реализирам. Понякога трябва да печелиш подобни мачове с 1:0, за да постигаш своите цели", обясни Назон, който реализира петото си попадение от началото на кампанията в Първа лига. Той вкара два гола и в миналия кръг.

Промяната на системата през втората част

Хаитянинът, който се включи като резерва през втората част коментира и решението на Саша Илич, което доведе до атака с двама нападатели на "червените":

"През втората част заиграхме с типичен централен нападател, след като сменихме и системата, бяхме двама на върха на атаката и пресата стана по-сериозна. Мачът беше труден за нас, трябваше да се браним. Както вече казах, големите отбори трябва да печелят подобни мачове, дори с 1:0".

Нападателят коментира серията от гостувания на ЦСКА

Опитният играч на "армейците" коментира предстоящата серия на тима от гостувания, която предстои за ЦСКА. Тя започна с визитата на Ботев Пловдив и ще продължи с гостуване на Ботев Враца в неделя. След това възпитаниците на Илич се отправят към Кърджали и Пловдив в рамките на броени дни. 

"Ще ни бъде трудно, защото няма да играем в своя дом, но сме щастливи, защото дори и като гости получаваме подкрепата на нашите фенове. Усещаме ги, че са зад нас. Следващият мач е изключително важен, както и останалите", обясни Назон. 

Големите цели на ЦСКА

"Работя всеки ден и се опитвам да се подобрявам всеки ден. Като цяло и настроението в съблекалнята се подобрява. Всички сме много щастливи и това може да се види на терена. Пролича си и срещу Ботев през второто време.

За нас целта е да сме на първото място. Сега е най-трудното, да останем на върха. Едно е да стигнем до него, друго да го запазим, това е нашата задача. Разбира се, по-важно е в края на сезона да сме на първо място, но е хубаво, че и сега сме там", обясни голмайсторът.

Вижте в каква класация Назон извършва сериозна офанзива! 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички