Нанков: Хубаво е, че вкарваме, но и пропускаме много


Нанков: Хубаво е, че вкарваме, но и пропускаме много

991 0

Аистентът на Стойчо Младенов в ЦСКА - Анатоли Нанков, говори след успеха с с 3:0 над Хебър от 1/16-финалите за Купата на България. Толята, както е прякорът на бившия нападател на "червените", призна, че отборът е доволен, че реализира много голове и конкуренцията в тима е на много добро ниво.

„Добър мач за нашия отбор. Силно първо полувреме. Вкарахме три гола. Направихме нужното още през първото полувреме. През второто полувреме мачът се доиграваше. Закономерен резултат. Футболистите се постараха да направят всичко най-добро“.

„Хубавото е, че вкарваме, създаваме доста голови положения. Пропускаме, но вкарваме много, което е похвално за футболистите и за отбора като цяло“.

„Естествено, но домакините от Хебър направиха похвала за ръководството и щаба. Съгласиха се да играят на хубав терен, като нашия. Хебър е качествен отбор, не играха лошо днес. Имат сили да се преборят за водачи във временното класиране. Дано да влязат в efbet Лига“.

„Няма по-хубаво от това да има конкуренция. В началото нямахме такъв голям избор. Завръщат се и футболисти като Жеферсон. Справят се чудесно тези, които получават по-малко минути“.

„Феновете да ни подкрепят във важните мачове в неделя и четвъртък за Лигата на конференциите. Предстоят ни важни двубои. Надявам се да ни подкрепят така, както го правят винаги“, заяви Нанков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички