Нанков солидарен със Стойчо: Водя ЦСКА с Берое и напускам


Нанков солидарен със Стойчо: Водя ЦСКА с Берое и напускам

2261 0

Анатоли Нанков потвърди пред Sportline, че ще води ЦСКА в утрешния мач с Берое на стадион "Българска армия", а след това ще напусне, солидарен със Стойчо Младенов, който по-рано днес сподели от личния си сайт, че се разделя с "червените" по собствено желание.

"Оставам, защото няма кой да води отбора. След мача обаче напускам, тъй като съм солидарен със Стойчо Младенов", бяха точните думи на Нанков пред наш репортер.

Вероятността обаче от ръководството да го потърсят е голяма, тъй като оставката на Младенов ги оставя с вързани ръце.

Спрягат се няколко имена за наследник на треньорския пост на "Армията", като едно от тях е именно на Нанков. Любо Пенев е друг възможен вариант.

Тончи Кукоч попадна в групата на ЦСКА за мача, след като се спекулираше, че хърватинът е съпричастен с напускането на Стойчо Младенов и също ще пожелае да си тръгне от "Армията", информира БГНЕС.

Ето групата от 20 играчи за шампионатния мач срещу Берое Стара Загора:

Якуб Дивиш, Максимс Уваренко, Пламен Крачунов, Апостол Попов, Венцислав Василев, Кристиан Супусепа, Денис Причиненко, Тончи Кукоч, Стивън Сънди, Марио Бъркляча, Борис Галчев, Петър Витанов, Тони Силва, Неманя Милисавлевич, Луис Соарес, Маркиньос, Жуан Фелипе, Иван Стоянов, Стефан Николич и Орелиен Жоаким.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички