Нанков се оплака: Повечко картони дават на ЦСКА


Нанков се оплака: Повечко картони дават на ЦСКА

1284 0

В ЦСКА са готови на 100% със състава, който ще играе през пролетния полусезон и ще се бори за титлата. Това обяви помощникът треньора на "армейците" Анатоли Нанков на завръщане от дългия лагер в Турция. "Червените" разполагат с общо 24 полеви футболисти и трима вратари.

"Има ядро от 15-16 футболисти. Мисля, че сме готови на 100% с играчите, които биха започнали първенството. Това са футболистите, които ще започнат първенството- 24 полеви футболисти и трима вратари", заяви Нанков пред журналистите.

"Има контузии, наказания, повечко картони ни дават на нас и мисля, че всички в ЦСКА ще помогнат за мачовете до май месец", добави той.

Помощникът на Стойчо Младенов обяви, че старши треньорът не се е върнал с отбора, тъй като има лични ангажименти в чужбина.

Нанков обяви, че треньорското ръководство е доволно от проведения лагер в Турция. "Тежък лагер. 40 дни не са малко, но свършихме добра работа. Футболистите разбраха за какво са там и се вложиха максимално. Доволни сме от всички и нямаме забележки. Дано да сме готови за началото на шампионата", пожела си той.

За новите футболисти помощникът обяви: Доволни сме от новите попълнения. Добри момчета, стараят се в тренировките".

Анатоли Нанков коментира и играта на отбора в защита по време на контролите. "Нормално е да допускаме голове. Лошо е по принцип. В първенството допуснахме най-малко от всички. В контролите пробвахме различни варинати в защита. Всички натрупаха еднакво игрово време, нормално е да допускат грешки", смята той.

По отношение на селекцията Нанков сподели, че тя не е на 100% завършена, поне по отношение на входящите трансфери.

"Имахме желание да привлече ляв защитник и централен нападател. Продължаваме да търсим, но в този период трудно се намират качествени футболисти със свободни трансфери. Ако излезе нещо, бихме го привлекли, но едва ли", сподели треньорът.

Нанков разясни и какво ще е бъдещето на юношата Петър Витанов, който се готви с отбора. "Всичко зависи от него. Когато имаме нужда от него ще бъде привлечен в първия тим за отделни срещи, но по принцип ще играе в дублиращия отбор".

Помощник-треньорът на "червените" заяви, че продаденият голмайстор на тима Серджиу Буш ще липсва в ЦСКА, но се надява Орелиен Йоахим и Стефан Николич да направят добра конкуренция и да го заменят достойно.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички