Още един титуляр на ЦСКА е под въпрос за мача с Левски в неделя (26 септември)


Още един титуляр на ЦСКА е под въпрос за мача с Левски в неделя (26 септември)
Снимка: Lap.bg

1524 0

В неделя (26 септември) ЦСКА се изправя срещу Левски на стадион "Васил Левски" в столицата, но старши треньорът на "червените" Стойчо Младенов има редица проблеми по окомплектоването на състава си!

"Мач Телеграф" пише, че след като Юга, Кох, Вион, Бисмарк Чарлс и Жеферсон няма да могат да вземат участие в тази среща, днес е станало ясно, че още един титуляр може да не се възстанови навреме за сблъсъка със "сините"...

Става въпрос за десния бек Иван Турицов, който дори не попадна в групата за мача срещу Ботев Враца, спечелен от "армейците" с 4:2, тъй като има проблеми в адукторите. 

Турицов със сигурност няма да се появи в игра днес срещу Хебър Пазарджик за Купата на България и най-вероятно ще бъде заменен от Асен Дончев.

Изданието посочва, че Йоан Бай също се оплаква от травма след гостуването във Враца, но неговото положение е по-добро от това на Турицов и вероятно ще бъде готов за мача в неделя!

По-късно днес (18:00 ч.) "червените" играят срещу Хебър Пазарджик - ето какво заяви преди срещата бившият треньор на Левски Николай Митов, който в момента е начело на тима.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички