Грозните случки на "Българска Армия" с фенове на ЦСКА бяха отразени чак в Италия


Грозните случки на "Българска Армия" с фенове на ЦСКА бяха отразени чак в Италия
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

3834 0

Италианското издание „Tuttosport” отрази грозните сцени, които станаха на стадион „Българска Армия“ преди мача между ЦСКА и Ботев (Пловдив) от efbet Лига вчера (19.05).

"Черен четвъртък за българския футбол. Ненормална расистка демонстрация се проведе на стадион "Българска Армия" в София по време на ожесточения протест на феновете на ЦСКА срещу техните футболисти и английския им треньор Алън Пардю.

Бушонът, който накара гнева на привържениците да избухне, разбира се, е това, че отборът в последните 5 мача спечели само веднъж и ще завърши шампионата на второ място.

Това накара най-развълнуваните фенове да влязат на стадиона и да счупят една от гредите. Но това не беше достатъчно и феновете на ЦСКА демонстрираха най-лошото от себе си, когато започнаха да хвърлят банани и бутилки срещу автобуса по своите играчи. Искането на българските хулигани е много ясно - всички чужденци далече от клуба. В отговор играчи отказаха да излязат на терена след расистките сплашвания - Юга, Мазику и Баи", написаха от "Tuttosport".

Ръководството на ЦСКА със забрана след ексцесиите, предизвикани от фенове на ЦСКА

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички