"Надмощието ни беше категорично" - Младенов страда за изпуснатата победа срещу Левски


"Надмощието ни беше категорично" - Младенов страда за изпуснатата победа срещу Левски
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1518 0

ЦСКА изпусна да спечели срещу Левски - това е анализът на Стойчо Младенов за дербито на столицата, което завърши без отбелязани голове. Опитният специалист отбеляза факта, че неговите футболисти са имали 3 стопроцентови положения, но липсата на късмет е попречила на "армейците" да спечелят срещата. 

"Лоша организация за мача. Трябваше ние да крещим и да викаме за червените топки. Къде са червените линии? Първото полувреме нямаше футбол, повече битка - на такъв терен не може да се играе футбол. Второто мисля, че надмощието ни беше категорично. Головите положения, които създадохме, бяха повече - имахме 3 стопроцентови, които не реализирахме", сподели Младенов пред "Диема спорт". 

"Второто полувреме ни се получиха нещата. Имахме масирано присъствие. Почти винаги държахме контрола. Но заради лошия терен някои неща нямаше как да се получат. 

Когато тия два отбора се срещат - трябва да отбележиш, за да победиш. Това е мачът на мачовете. Ние можем само да съжаляваме, защото трябваше да материализираме надмощието си. По чудо топката не влезе във вратата", каза още Младнеов. 

В типично свой стил след срещата Младнеов не подмина и съдийските решения, обвинявайки рефера на Левски - ЦСКА в липса на еднакъв критерий (подробности в линка). 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички