Саша Илич призна: Късметът покри ЦСКА, все още не можем да говорим за титла


Саша Илич призна: Късметът покри ЦСКА, все още не можем да говорим за титла
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1913 0

Наставникът на ЦСКА Саша Илич коментира победата над Арда с 1:3 в Първа лига. Илич призна, че отборът му е имал късмет, визирайки отменения гол на Арда за тънка засада, както и за това, че "червените" са открили резултата с първото си положение в мача.

ЦСКА имаше късмет

"Искам първо да поздравя Арда за представянето им. Трябва да призная, че особено през първото полувреме имахме късмет. Но трябва да кажем, че късметът преследва смелите. Арда влезе по-добре в мача, не успяхме да отговорим на тяхната преса по най-добрия начин. Имахме късмет, че при гола им имаше минимална засада, а от друга страна успяхме да вкараме гол с първото си положение", започна Илич.

Смените на ЦСКА 

Що се отнася до смените и статичните положения, които за пореден мач изиграха важна роля за ЦСКА, Илич заяви: "И в първия мач срещу Арда вкарахме два гола от статични положения, но и допуснахме. Това е нещо, което голям отбор като ЦСКА трябва да използва. Смените не бяха принудителни, но трябваше да променя нещо, защото първото полувреме не изглеждахме както трябва. И отново ще кажа, че нашият отбор не представлява 11 човека, а всички 23, които имаме в състава."

"Виждате, че играем в ритъм през 3-4 дни и сме длъжни да ротираме състава. Доволен съм, че в последните мачове хората, които влизат от скамейката, помагат на отбора. Но те са само временно на скамейката и ние ги използваме в зависимост от мача. И това е единственият начин да ротираме всички играчи и да имаме добри резултати."

Саша Илич не мисли за титлата

"Ние вече забравихме за Арда, в момента мислим само за мача с Локомотив Пловдив, знаем, че това е много тежко място за гостуване. Не можем да говорим все още нищо за титла, важното е, че в момента сме тук и ще продължим да се борим", завърши Илич.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички