"Мирен протест" от феновете на ЦСКА посрещна Ел Маестро на "Армията"


"Мирен протест" от феновете на ЦСКА посрещна Ел Маестро на "Армията"
Снимка: Lap.bg

4183 0

След като ЦСКА дебютира с тежко поражение от 0:4 от Сепси при повторния дебют на Нестор Ел Маестро начело на клуба, то феновете нямат причина да са доволни и от завръщането на специалиста по родните терени. 

В неделната вечер "червените" не успяха да се наложат и над Славия в Първа лига след 1:1 на стадион "Българска армия". Още преди началото на срещата организираните фенове бяха решили да споделят мнението си за поредната треньорска рокада в клуба. 

Действията в мача със Славия

В сектор "Г" на огражденията бе оставено само едно знаме, като тези на различните фракции бяха прибрани, макар че бяха издигнати дни по-рано в Румъния. Те отказаха и да пеят по време на столичното реми. 

Част от традиционните рефрени на "армейците" се чуваха на моменти от феновете от секторите "А" и "В", като ситуацията наподобява бойкота от миналата есен.

Припомняме ви, че Иван Велчев - Кюстендилеца и Росен Петров - Животното, част от тарторите сред феновете, бяха против освобождаването на Илич и замяната с Ел Маестро. 

Вижте какво сподели Нестор Ел Маестро след 1:1 между ЦСКА и Славия!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички