Ел Маестро: Надявам се да имаме време, за да направим отбора, който феновете искат


Ел Маестро: Надявам се да имаме време, за да направим отбора, който феновете искат
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

4419 0

Старши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро говори след равенството 1:1 срещу Славия. Той призна, че ще очаква много по-високо ниво, но и допълни, че тимът е изглеждал по-добре в сравнение с предишните мачове.

"Ние сме ЦСКА и играем вкъщи срещу Славия, ако не спечелим, всички критики ще са заслужени. Всичко, което вие кажете, което феновете кажат, заслужено. Не се намираме на нивото, на което искаме да бъдем. Организацията на играта не е добра. Интензитетът, физическата подготовка и ефективността в предни позиции не са на нужното ниво.

Въпреки това мисля, че бяхме по-добре, отколкото преди няколко дни срещу Сепси и отпреди няколко седмици. Знам ситуацията в отбора, виждам момчетата всеки ден. Няма да бъдем там, където искаме, през следващите дни. Ще отнеме време. Надявам се да имаме това време, за да направим отбор, който феновете искат да видят.

Не съм съгласен, че създадохме много ситуации през първото полувреме, не са достатъчно. Не изглеждаме достатъчно свежи и добри, но сме по-добре отпреди. По-компактни сме, но не е това, което искам и което трябва" - започна специалистът.

Той бе запитан да коментира и предстоящия двубой с Лудогорец. Ел Маестро призна, че генерално отборът има качествата, за да се сражава с "орлите", като допълни, че ЦСКА ще опита да победи разградчани. Освен това коментира и Туфегджич:

Ел Маестро коментира мача на ЦСКА с Лудогорец

"Мисля, че сме гъвкавки тактически. Имаме различни формации, които можем да използваме. Мое е решението кояда подбера. Не съм заинтересован от спекулации за трансфери (бел. ред. въпрос за Туфегджич). Днес Лазар се включи добре, можеше да вкара повече от един гол, но съм доволен от неговото влияние.

Много неща трябва да променим за Лудогорец. Генерално, имаме качествата, за да се сражаваме с тях. За 6 дни ще бъде доста трудно. Футболът е странна игра, ще отидем с увереност и самочувствие, че можем да победим. Ще опитаме да го направим" - завърши Ел Маестро пред "Диема спорт".

Вижте всичко за разочароващото за ЦСКА равенство със Славия (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички