Кордоба обясни защо е по-лесно с Ел Маестро, отколко със Саша Илич


Кордоба обясни защо е по-лесно с Ел Маестро, отколко със Саша Илич
Снимка: Официална страница на ЦСКА, Фейсбук

9071 0

Едно от летните попълнения на ЦСКА - Браян Кордоба, сподели мнението си след домакинското реми със Славия от четвъртия кръг на Първа лига. 

Той е категоричен, че новият треньорски екип е отдаден на развитието на отбора и работи усилено в атакуващ и дефанзивен план. За работа в своето бъдеще се били раздали и играчите, категоричен е колумбиецът. 

В допълнение той сподели какво знае и за следващия съперник - Лудогорец, срещу който ще се изправи в идната неделя на "Хювефарма Арена". 

Мнението на Кордоба

"Трябва да извадим и позитивните точки, както срещу Сепси, така и днес. Физически беше тежък мач, но се виждаме една идея по-добре. Трябва да наблегнем на този детайл. Всички са се отдали на развитието си и трябва да наблегнем на това. 

Имахме доста малшанс в завършващата фаза. Ще наблегнем на ударите. Доколкото чувам Лудогорец е добър екип, така че трябва да наблегнем за успех в този двубой. 

За нас е по-лесно вече, защото треньорския екип владее различни езици, включително испански. На треньорът му харесва да играем интензивно, да контролираме топката и да атакуваме. 

Въпреки, че не се е получило на максимум. Работим на високи обороти в атака и защита. Този треньорски щаб желае всичко най-хубаво на отбора", обясни Кордоба пред медиите след 1:1. 

Ето какво сподели Нестор Ел Маестро след 1:1 между ЦСКА и Славия!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички