"Минахме през ада": Сектор "Г" реагира на новината за "Българска армия"


"Минахме през ада": Сектор "Г" реагира на новината за "Българска армия"
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2541 0

Вторник ЦСКА направи много важна крачка в опита си да осъществи така желаната и дългоочаквана реконструкция на своя дом - стадион "Българска армия".

Решението

Преди обед, Комисията по опазване на околната среда, земеделие и гори към Столичния общински съвет гласува проекта на 31-кратните шампиони за строежа на новото съоръжение в Борисовата градина.

Процедурата премина успешно за "армейците", които научиха добрата новина, че планът им е одобрен. За него гласуваха 12 души. 9 от тях дадоха вот "за", а 3-ма - "въздържал се". Вестта създаде еуфория в "червените" редици, а организираните привърженици използваха социалните мрежи, за да благодарят на замесените.

Ето какво написаха те:

"Армейци,

Новият сезон наближава, а по всичко изглежда добрите новини не закъсняват. Вчера с 9 гласа "за" и 3-ма "въздържали се" Комисията по опазване на околната среда, земеделие и гори към Столичния общински съвет одобри така чаканата от всички нас реконструкция на нашия дом. Поредната важна и голяма крачка към победата!

Преминахме през ада, но за наша радост нормалността започна да тържествува. Бихме искали да благодарим на всички замесени и отговорни за това мечтата на поколения армейци да бъде все по-близо и по-близо. Сигурни сме, че с достатъчно воля и обединени действия между клуб, община и държава, София може да има своето спортно бижу - така, както приляга на една модерна и европейска футболна столица!

САМО ЦСКА"!

Част от феновете атакуваха гласувалите срещу проекта, а те им отговориха с доводи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички