Мачът с Витоша (Бистрица) ще е по-необикновен за 1 играч на ЦСКА


Мачът с Витоша (Бистрица) ще е по-необикновен за 1 играч на ЦСКА
Снимка: БГНЕС

1852 0

Футболът в българската Първа лига се завръща днес, като първите 3 отбора във временното класиране ще изиграят своите двубои. Четвъртият - ЦСКА, ще го стори утре (06.06) срещу последния Витоша (Бистрица) - наглед повече от задължителна победа за "червените", която при нормални обстоятелства не би трябвало да дойде особено трудно (дългото прекъсване обаче прави изхода от двубоя непредвидим).

Всъщност за един от играчите на "армейците" това ще бъде по-необикновен мач. Става въпрос за сърцатия полузащитник Кристиян Малинов, който ще запише своя юбилеен двубой номер 100 за ЦСКА в елита. Той е в отбора още от влизането в елита на "червените" през 2016 година.

Само двама други играчи са останали в тима оттогава (поне) - Рубен Пинто и Валентин Антов (които вероятно също ще бъдат титуляри срещу Витоша). Трябва да се отбележи, че други двама играчи също са в ЦСКА поне от 2016-а година, но те бяха отдавани под наем и не са били постоянно в отбора - Божидар Чорбаджийски и Пламен Гълъбов.

А наскоро се появи информация за Кристиян Малинов, че отбор от Румъния е готов да плати на ЦСКА над 3 милиона евро за правата му.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички