ЦСКА привлича 6-ма чужденци през лятото, не преговаря с играчи само на един пост


ЦСКА привлича 6-ма чужденци през лятото, не преговаря с играчи само на един пост
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2061 0

От ЦСКА окончателно се отказаха от идеята да привличат български играчи. "Червените" ще взимат само чужденци, като футболисти от българското първенство не попадат в плановете им.

През зимата се говореше, че червените имат интерес към Родни Антуи и Уесли Ната от Царско село. Те обаче си имат действащи договори и собственикът Стойне Манолов заяви, че желаещите трябва да си платят за правата им.

В ЦСКА са отправили запитвания също за Филип Кръстев (Славия), Мартин Минчев (Черно море) и Димитър Тонев (Ботев Пд), пише "Тема спорт". Клубовете им обаче са поискали съответно 3, 2 и 1 млн. лв., което е отказало „червените“ от българския пазар.

ЦСКА вече е подписал договори с двама футболисти, но имената им се пазят в тайна. Единият е нидерландски централен защитник, който е на 26 г. и наподобява на физика разтрогналия Албентоса. Другият е халф, но подробности за него не се съобщават.

От клуба планират да вземат общо 6-ма през лятото, като се преговаря със състезатели във всяка линия, без вратари. В ЦСКА също така коментираха раздяла с Кери и Юрич, но може и да размислят. Не е изключено обаче заплатите им да бъдат предоговорени. За нещо подобно намекна и напусналия преди месец Върнан Анита - ето какво заяви.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички