Милош Крушчич: Потреперихме, но ние сме си виновни, проблемът на Соу е психологически


Милош Крушчич: Потреперихме, но ние сме си виновни, проблемът на Соу е психологически
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1690 0

Наставникът на ЦСКА Милош Крушчич сподели, че тимът му е очаквал такава игра от Витоша, не сами са виновни, че са се довели до ситуация да се гони късен гол. Евандро вкара победното попадение за "червените" в 85'.

"Сами се доведохме до тази ситуация. Имахме възможности, особено през първото полувреме. Имахме доста голямо преимущество. Стана и това с дузпата, което изнерви момчетата, а съперникът придоби увереност. През втората част също имахме възможности, но накрая показахме търпение. Мисля, че заслужихме победата, защото през първата част трябваше да вкараме гол. Щеше да ни е по-лесно, но виждахме, че топката просто не искаше да влиза. Важното е, че спечелихме трите точки", заяви Крушчич след двубоя. 

"Евандро влезе и имаше късмет да вкара хубав гол. Оставихме двама нападатели, а когато играеш с двама нападатели, търсиш повече центрирания. Така вкарахме гола. Вижда се, че Али Соу има желание, тренира добре, не мога да кажа нищо за него. Проблемът е психологически, защото чувства натиск. Не му е лесно, трябва да му помагаме и да сме зад него", категоричен бе Крушчич.

"Всички мачове са важни, днес се видя напълно. Вече забравяме този мач, възстановяваме се и започваме подготовка за Купата. Виждате, че днес всички дадохме максимум. Нито секунда не сме калкулирали някакви сметки или нещо подобно. В момента сме концентрирани върху мачовете. Не сме мислили за трансфери", сподели Крушчич, като не пожела да коментира информациите, че ще взимат в ЦСКА само чужденци.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички