Къде да гледаме двубоя Витоша Бистрица - ЦСКА?


Къде да гледаме двубоя Витоша Бистрица - ЦСКА?
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

3026 0

Тази вечер и отборът на ЦСКА изиграе първия си мач след 3-месечна пауза. "Червените" гостуват на Витоша в Бистрица, а двубоят е от 21 часа. Отборът на Милош Крушчич ще търсят лесна победа срещу непретенциозен съперник, стараейки се да не повтарят грешката срещу Царско село.

Със сигурност за тях е по-важен е следващият мач с Ботев (Пловдив) от 1/2-финала за Купата на България, но едва ли и искат да изпуснат възможността да изпреварят Левски във временното класиране, след като "сините" вчера загубиха с 0:1 от Лудогорец на "Герена". Двубоят между ЦСКА и Витоша ще може да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg, както и да гледате пряко по Diema Sport.

Двата тима са се изправяли един срещу друг точно 5 пъти в елита до момента. ЦСКА има пълно превъзходство в тези мачове с 5 победи и голова разлика от 17:1. Това дава самочувствие на "червените", че и днес няма да срещнат трудности и ще прибавят нови три точки в актива си. А какво заяви преди този мач наставникът на ЦСКА Милош Крушчич - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички