Милош Крушчич няма притеснение дали ще загуби поста си в ЦСКА


Милош Крушчич няма притеснение дали ще загуби поста си в ЦСКА
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

1748 0

Наставникът на ЦСКА Милош Крушчич заяви, че няма поставен ултиматум от ръководството на клуба и не чувства напрежение от някого. В последния кръг "червените" загубиха с 2:1 от Царско село, а феновете на тима изпратиха Крушчич с викове "Оставка". Във вторник пък е двубоят за Купата на България срещу Ботев Враца от 18:00 часа на стадион "Българска армия".

"Не спах добре - много време анализирахме как играхме срещу Царско село и какво трябва да подобрим в играта си. Нямаме много време за работа, защото играем през три дни - вчера беше възстановяване, днес ще има една тренировка в тактически план. Аз имам всеки ден разговори с ръководството, не толкова с Гриша Ганчев. Имахме обичайни разговори, търсим решения, но нямаме ултиматум от ръководството, аз не чувствам такова напрежение от някого“, започна той.

"Това бе първо поражение от октомври насам, имахме серия без допуснат гол, няколко месеца, съкратихме дистанцията до тези, които са пред нас в класирането. Да, нямаме оправдание за загубата от Царско село, ние сме си виновни за това поражение, но мисля, че ръководството вижда кой как работи, всички могат да загубят, това е футболът – Ливърпул загуби онзи ден от Уотфорд с 0:3. Загубите ми дават още повече мотивация да работя, има хора, които ще преценят дали ще решат дали да остана, но какво да правим, чака ни важен мач утре и трябва да се реваншираме срещу Ботев Враца. Моя работа е да вдигна играчите на крака от психологическа гледна точка", допълни още той.

Крушчич заяви, че са направили анализ на врачани и се надява на добро представяне, защото в този турнир нямаш право на грешки. "Имаме проблеми с контузени и наказани играчи само. Да, продадохме Бикел в САЩ и на тренировката преди мача Турицов почувства болка в бедрото, не искахме да рискуваме с него срещу Царско село - имаме проблем с наказанието на Гълъбов, Албентоса и Тиаго не са възстановени. Да, завръща се Занев. Има много критики към Али Соу, но той е нашият голмайстор. Аз като треньор го подкрепям, защото знам, че този футболист може да ни помогне, уверен съм в това, добре е, щом имаме положения, но ни трябва повече работа и концентрация на терена и той скоро ще започне да вкарва голове". Повече за това кой е и какъв е треньорът на ЦСКА четете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички