Милош Крушчич: България не може без Левски и ЦСКА


Милош Крушчич: България не може без Левски и ЦСКА
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

1284 0

Наставникът на ЦСКА Милош Крушчич говори обширно за ситуацията на "Българска армия". Сръбският специалист коментира казуса с футболистите, напуснали отбора, кризата в Левски, както и предстоящите мачове между ЦСКА-София и ЦСКА 1948.

"Това не беше класическа пауза. Бяхме под карантина. Това е особен вид стрес, а не почивка. Нашият клуб искаше максимален брой мачове, ако може всичките. Но решението е такова и няма какво повече да го обсъждаме", заяви Крушчич пред БНТ.

"Напускането на някои от чужденците е факт. До някаква степен това ще се отрази. Албентоса е пример за добър футболист, но щеше да пропусне следващите три месеца. Напуснаха ни футболисти, които не са играли много при нас. Само от Отабор очаквахме повече. Анита си тръгна сам, поиска да се прибере у дома. Гръбнакът се запазва и няма да се разделяме с повече футболисти", добави още той.

“Купата не е просто цел, а моята лична цел. Всички футболисти го искат. Всеки мач ще играем да го спечелим. Победихме Ботев на два пъти и не мислим за мачовете от преди година срещу този съперник", подчерта наставникът на "червените".

"За българския футбол е по-добре ако Левски и ЦСКА са си на мястото. За българския футбол не е добре да го няма Левски, но всеки трябва да си носи последствията. В ЦСКА всеки си е на мястото и знае какво прави."

По отношение на предстоящите мачове между ЦСКА-София и ЦСКА 1948, Крушчич заяви: "За мен има едно ЦСКА и това е моето ЦСКА. Не виждам защо трябва да коментирам тази тема и да се създават излишни интриги."

Междувременно още една чуждестранна звезда на ЦСКА обяви, че ще напусне отбора (подробности вижте тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички