Милош Крушчич призна за предстоящи промени в ЦСКА, ето какви са целите


Милош Крушчич призна за предстоящи промени в ЦСКА, ето какви са целите

1468 0

Старши треньорът на четвъртия във временното класиране на Първа лига ЦСКА - Милош Крушчич, говори относно облика на "армейците". Сърбинът призна, че той ще бъде променен, като посочи основните цели и как ще изглежда отборът.

"Целта е най-талантливите футболисти от школата да облекат фланелката на първия отбор. Имаме желание да даваме повече шанс на млади футболисти. Много зависи и от тях. Аз като треньор обичам млади футболисти, но трябва да се работи много с тях. Да им се дава шанс и време. Подкрепата на феновете ни ще липсва, надявам се скоро да се промени нещо по този въпрос" - споделя той.

"За първи път се срещаме с такава ситуация. Както е за нас, така е за всички отбори. Трябва бързо да свикнем. Започнахме тренировки, което е най-важно. Футболистите са в добро настроение. На Панчарево имаме всички условия да можем да отработим замислите. Имаме три терена за работа по групи и бунгала, в които всеки да се преоблича индивидуално.

Как ще се отрази - не знам, ще видим. С тази почивка от два месеца, плюс тренировките на групи по четири-пет футболисти, със сигурност футболът няма да е на ниво в първите мачове. Най-важно е да се погрижим футболистите да нямат много контузии”, каза Крушчич, след което коментира новата политика на клуба" - каза още Крушчич.

Междувременно, тарторът на Сектор "Г" даде своя глас за нов бос на Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Кратки истории


Легендата на Германия Герд Мюлер живее в старчески дом и с прогресивна деменция

До 2014 година Герд Мюлер - велик германски футболист и носител на "Златната топка", редовно се появяваше в...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама