Милко Георгиев отсече: Време е играчите да покажат дали са мъже


Милко Георгиев отсече: Време е играчите да покажат дали са мъже
Снимка: БГНЕС

3137 0

Директорът на ЦСКА Милко Георгиев поздрави Левски за победата над "червените" за Купата на България. Шефът на "армейците" беше категоричен, че "сините" не са изненадали с нищо ЦСКА, но гостите в мача заслужено са спечелили първата битка в полуфиналите за Купата на България.

"Левски беше по-добрият отбор и им честитя победата. Смятам, че ако играчите в отбора са мъже и футболсити на ЦСКА, могат да го докажат на терена. Ако не - кой откъде е. Не мисля, че мачът с Лудогорец повлия. Левски с нищо не ни изненада, това, че ние не играхме нашия футбол, е наш проблем, не техен. Надявам се, че тези футболисти ще покажат на какво са способни.

Головете на чужд терен не са толкова голям фактор тук. Видяхме в Шампионска лига, че всичко е възможно. Рано е за изводи от този сезон. Все още имаме шансове и за Купата, и за първенството. Не мога да дам прогнози какво ще стане в следващия един месец", допълни Георгиев след края на ЦСКА - Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички