Милко Георгиев нарече Кирил Домусчиев измамник (ВИДЕО)


Милко Георгиев нарече Кирил Домусчиев измамник (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

2760 0

Административният директор на ЦСКА Милко Георгиев нарече в прав текст "измамник" собственика на Лудогорец Кирил Домусчиев. Причината за това е начинът, по който е бил сформиран Лудогорец, а изказването му е отговор към твърдението на бизмесмена, че единствено ЦСКА, което би подкрепял, със сигурност не е това на Гриша Ганчев.

"Когато използваш думи, като измама, изрази като измама, да вменяваш на хората, че ЦСКА нещо е измамил, искам да кажа на господин Домусчиев, че ако имаше измама в България, тя бе извършена през 2010 година, когато отборът му бе в Б група, те подмениха чисто ново създадено дружество, което влезе да се състезава по средата на сезона. Та тогава измамата бе извършена с участието на главния герой Борислав Михайлов и компанията му. Добре разбирам защо искат да се окопаят и да няма друг избор за управление на Българския футболен съюз, защото така им е удобно, но да вика измамникът „дръжте измамника“ някак си не е феърплей", категоричен беше Георигев пред клубната телевизия на "червените".

Той коментира подробно и предстоящия търг за базите на Панчарево и стадион "Бтлгарска армия", Какво имаше да каже по този въпрос - вижте във видеото:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички