Мено Кох: За разлика от мача с Локо (Сф), днес показахме характер


Мено Кох: За разлика от мача с Локо (Сф), днес показахме характер
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2769 0

Защитникът на ЦСКА Мено Кох говори за мача срещу Славия, завършил с волева победа с 3:2, за битката за титлата с Лудогорец и за завръщането си в титулярния състав на "червените" след дълго отсъствие заради контузия.

"Беше истинска битка, но трите точки са най-важни. Беше труден мач, но успяхме да обърнем двубоя. При владението на топката трябва да се справим по-добре. Позволявахме им да я владеят твърде много. Решенията не бяха достатъчно добри, особено във финалната третина. Трябва да подобрим тези елементи задължително, ако искаме да се борим за титлата. За разлика от мача срещу Локо (София) обаче показахме характер. Мачът беше различен през второто полувреме", коментира Кох след успеха.

"За мен победите бяха две. От една страна, започнах като титуляр най-после. Изминах дълъг път и знам, че трябва да се подобрявам, да съм по-бърз, по-уверен. Физически съм много силен, така че това не е проблем. Ще се опитам да помагам на съотборниците си", допълни той.

"Основната ни цел е да станем шампиони. Вече показахме, че можем да бием Лудогорец. Отборът с повече дух ще спечели. Днес не ни беше най-добрият ни мач, но показахме характер", завърши бранителят. А ето какъв бе коментарът за мача на треньора Стойчо Младенов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички