Мено Кох: Искам да се докажа в ЦСКА


Мено Кох: Искам да се докажа в ЦСКА
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1201 0

Централният бранител на ЦСКА - Мено Кох, коментира обстановката на "Българска армия" пред нидерландския "ELF Voetbal". Кох говори за предстоящия финал за Купата на България срещу Левски в неделя (15.05) и обясни защо е избрал да се състезава за "червените".

"Постоянно съм с Юрген Матей, както са Томас Лам и Яник-Сони Вилдсхут. Събираме се ден преди всеки мач и оставаме да нощуваме в бунгалата. Ако тренираме, то е късно следобед, обикновено в четири часа. През лятото дори в шест и половина", коментира защитникът.

В Нидерландия и Белгия свикнах да тренирам сутринта. Така можехме да запълним следобеда си с други неща. Сега е различно. Въпреки че ставам по-късно, пак ми е трудно да планирам графика си в дните покрай тренировките".

"Те ме искаха шест месеца по-рано, но стана в последния момент. Имаше много малко време, за да оправя всичко. След края на зимния трансферен прозорец ЦСКА вече не беше в главата ми и се фокусирах върху тогавашния си клуб. В България трансферният прозорец бе все още отворен, а те показваха, че наистина ме искат. Затова и подписах с ЦСКА.

Еупен и Нак Бреда се бореха да не изпаднат и затова нямах търпение да отида в клуб на различно ниво. ЦСКА всяка година се бори за титлата и купата, както и за класиране в групите на евротурнирите. Там искам да се докажа.

Моментното състояние никога не играе роля в дербитата", довърши нидерландецът.

Вижте още кой любимец на "червените" фенове изрази подкрепата си за ЦСКА за финала

Още новини и информация покрай финала за Купата на България между ЦСКА и Левски четете в SPORTLIVE.BG

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички