Даниел Моралес коментира очакванията си за предстоящия финал за Купата на България


Даниел Моралес коментира очакванията си за предстоящия финал за Купата на България
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1435 0

Бившият наставник на ЦСКА Даниел Моралес коментира пред „Гонг“ предстоящия финал за Купата на България между ЦСКА и Левски.

„Аз имам мнение за такива мачове. Когато говорим за финали, има една приказка – „финал не се играе, финал се печели“. Можеш да печелиш без игра, всичко може да се случи в един такъв мач. А ние ще сме зрители на този финал, който не се е случвал от доста време. Аз например съм бивш футболист и съм играл във всички дербита на България. Може да има и други такива, например един такъв е Сакалиев, който също е играл всички дербита в България – във Варна, в Бургас, в Пловдив и в София“ заяви Моралес.

„Ние искаме да видим игра и те да покажат, че са големите отбори в България. Тук обаче резултатът е на първо място. Този мач може да не е толкова интересен, по-интересно е кой ще спечели. Аз лично искам да видя един страшен и хубав мач и мисля, че най-добрият отбор ще е този, който покаже най-голяма воля, най-голяма дисциплина, най-голяма и най-хубава динамика в играта“, коментира своите очаквания бразилецът.

„Аз имам по-голям сантимент към ЦСКА, защото бях там, но аз като треньор ти казвам, че този мач трябва да го спечели най-добрият. Нека се зарадва тази публика на ЦСКА, която е огромна или пък феновете на Левски, които подкрепят сега отбора безкрайно. Аз съм страшно впечатлен от това, което правят. Но нека спечели най-добрият и този, който най-много заслужава“, завърши бившият треньор на „армейците“.

Вижте още: Радостин Василев засегна темата със стадионите на Левски и ЦСКА

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички