Масова чистка в ЦСКА след провала - бесен шеф призна: Ще има много напускащи


Масова чистка в ЦСКА след провала - бесен шеф призна: Ще има много напускащи
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

10147 0

Една от силните фигури в ЦСКА - изпълнителният директор Филип Филипов, говори пред медиите след загубата с 0:1 от Черно море. Както е известно, тя праща "армейците" на бараж срещу седмия в Първа лига, който трябва да спечелят, ако искат да играят в квалификациите за Лигата на конференциите.

Филипов призна, че няма предпочитания кой ще бъде опонентът (това ще бъде един измежду Арда и ЦСКА 1948). Той допълни, че който и да е ЦСКА трябва да го победи и да се класира за Европа.

"За предпочитания не може да говорим. Който и да е ще играем и трябва да го победим. Това е един мач, в който всичко може да се случи. Нашето желание да спечелим и да се класираме за Европа. В края на миналата година ние не станахме шампиони заради една точка срещу Лудогорец Не сме очаквали, че така ще се развие шампионата сега. Работим и се надявам да имаме друг облик" - сподели Филипов.

Още: "ЦСКА е единственият отбор, който не коментира съдиите, НО...": Филип Филипов избухна

Филип Филипов призна, че ще има много промени в ЦСКА

Филип Филипов призна за промени в ЦСКА

Освен това призна, че ще има чистка в отбора, като открито заяви, че много футболисти ще напуснат, а други ще дойдат, както и че ще има много промени. Все пак не каза дали ще има треньорска смяна, като поясни, че ще бъде оповестено след края на сезона.

"Със сигурност ще има много нови неща, моделът на управление ще е друг, начинът на работа ще е друг. Има много напускащи футболисти, други ще дойдат, но това е напълно нормално. Това е в реда на нещата. Ще има много промени и те трябва да се направят постепенно. Дали ще има нов треньор, ще го кажем след края на сезона. В момента Стамен Белчев е треньор и ние сме плътно зад него" - завърши той. А именно Стамен Белчев посочи тежката несправедливост за него в ЦСКА.

Още: Илиан Илиев намекна: Тръгва ли си от Черно море след края на историческия сезон?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички