"Тежко е": Белчев открито призна голямата несправедливост за него в ЦСКА


"Тежко е": Белчев открито призна голямата несправедливост за него в ЦСКА
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

4694 0

Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев говори след болезненото поражение за неговия отбор с минималното 0:1 от Черно море. По този начин "червените" ще трябва да играят плейоф, за да попаднат в квалификациите за Лигата на конференциите, тъй като стана ясно, че ще завършат на трето място.

Белчев призна, че е знаел какво да очаква от "моряците", като открои силните им черти. Освен това Белчев призна, че е тежко да се играе без централен нападател, както и че той е принуден да го прави, откакто се завърна начело на отбора. Именно това е изтъкнато и от феновете като основна причина за това, ако Белчев бъде уволнен, да бъде страшно несправедливо спрямо наставника.

"Според мен чисто футболно не ни стигна това, че трябваше да отиграем по-добре ситуациите, които имахме. Не мога да бъда недоволен от момчетата, поздравявам ги за усилията. Миг невнимание при червения картон ни попречи да спечелим трите точки.

Белчев призна, че е тежко без централен нападател в ЦСКА

ЦСКА без Каранга

Знаем за силните страни на Черно море - компактен и агресивен треньор. Мисля, че през по-голямата част от мача се противопоставихме, не ни достигна и малко късмет в края на краищата.

За съжаление, откакто съм тук, само в два мача сме играли с централен нападател. Тежко е. Един нападател винаги е в помощ на отбора. За съжаление, с това разполагаме в момента. Мисля, че Димитър Евтимов се справи много добре. Срещу всеки отбор излизаме на 100%, така ще бъде и срещу Локо Пловдив" - каза Белчев пред "Диема спорт".

Вижте повече за това как ЦСКА се провали за второто място и Европа е под въпрос след болезнена загуба от Черно море (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички