Илиан Илиев намекна: Тръгва ли си от Черно море след края на историческия сезон?


Илиан Илиев намекна: Тръгва ли си от Черно море след края на историческия сезон?
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3500 0

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев говори след мача с ЦСКА, завършил с успех с 1:0 за неговия тим. Той бе изключително щастлив, тъй като "моряците" официално си гарантираха участие в Европа - няма кой да ги измести от второто място.

Черно море би ЦСКА

Той поздрави своите футболисти за историческото второ място. Освен това загатна, че по всяка вероятност ще остане в отбора, тъй като накрая бе попитан как ще играят "моряците" в Европа, а той отговори така, сякаш ще бъде част от тима.

"Поздравявам всички в клуба - фенове, играчи. През цялата година го повтарям и днес ще го - всеки мач дават 100% от себе си. Можехме да държим повече топката, като бяхме с човек повече и вкарахме. Цялата година направихме равномерно представяне и успяхме да стигнем до второ място, което е историческо за нашия отбор. 

Не може да отречем, че ЦСКА заигра по-добре, като остана с човек по-малко. Не успявахме да държим топката. Който е играл футбол, знае, че не във всеки момент се получава. Направихме нещо историческо, надяваме се и последният мач да направим нещо добро и да останем непобедими у дома.

Илиан Илиев намекна, че остава в Черно море?

Какво ни помага? Имаме много опитни играчи, които имат присъствие в съблекалнята, знаят какво търсят. Много съм благодарен, че ги имаме от толкова време - с някои от тях работим толкова години. Благодарен съм.

Имаме моменти, в които играем футбол, но има моменти, като се поддаваме на напрежението... В Европа, ако се поддадеш на напражението и не държиш ли инициативата, ще ти създаде проблеми. Ще опитаме такъв стил"

Вижте повече за това как ЦСКА се провали за второто място и Европа е под въпрос след болезнена загуба от Черно море (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички