"ЦСКА е единственият отбор, който не коментира съдиите, НО...": Филип Филипов избухна


"ЦСКА е единственият отбор, който не коментира съдиите, НО...": Филип Филипов избухна
Снимка: Lap.bg

5272 0

Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов не бе никак доволен след поражението на "армейците" с 0:1 от Черно море. Той се изказа срещу съдийските отсъждания, като вярва, че неговият тим е бил сериозно ощетен, и то не за първи път.

Филипов обяви, че отборът е играл нелошо и футболистите са се раздали, като първото полувреме е било равностойно. Отбеляза обаче, че след червеният картон и гола мачът се е променил. Вярва, че е имало сигурна дузпа срещу Хайнц през първата част, както и че дузпата срещу Вион е била спорно отменена.

Филип Филипов не е доволен от Кабаков

Кабаков вбеси ЦСКА

"Футболистите дадоха максимума от себе си, искаха да победят. Лошо се разви мача за нас. Първото полувреме беше равностойно, но получихме червен картон и мачът се обърка. След това допуснахме и гол и мачът стана труден за обръщане. Знаем си нашите проблеми. Футболистите дават максимума от себе си във всеки мач, но не се получава. От второ място отидохме на бараж. Това е футбола.

Искам да кажа, че ние първо гледаме нашата игра, ние какво правим на терена, но в последно време прекалено много съдийски грешки и то в наш ущърб. Не говорим за съдийството, но днес имаше чиста дузпа недадена. После се даде дузпа, която се отмени заради спорно нарисувана засада. Тези грешки натежават, една грешка може да реши мача. Ние винаги гледаме първо нашата игра и какво правим ние на терена.

Нашите футболисти не репликират на съдиите, защото имат глоби за това нещо. Ние сме единственият отбор, който не коментира съдиите, но става натрупване на грешки, което натежава. Първото полувреме 100-процентова дузпа срещу Хайнц" - сподели Филипов. А след мача Стамен Белчев призна за "тежката" несправедливост за него в ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички