От ЦСКА останали доволни от терена на "Васил Левски" след оглед


От ЦСКА останали доволни от терена на "Васил Левски" след оглед
Снимка: Красен Кралев, Фейсбук

1335 0

Изпълнителният директор на ЦСКА Пламен Марков е на­правил оглед на терена на "Ва­сил Левски" вчера. Както е из­вестно, настилката беше подменена и имаше малка вероят­ност да не е готова за двубоя в събота. Марков обаче е оста­нал доволен от състоянието на терена след инспекцията.

Александър Давчев от фирма­та, изпълнител на дейности­те по стадиона, пък коменти­ра: "Теренът вече има много добра млада трева, на която от петък ще могат да се играят мачове". Покритието е уникално за България, като е съобразено и с климатичните особености в страната. По­добрена е нивелацията и водопропускливостта на терена.

Освен това на стадиона са инсталирани над 100 камери с висока разделителна способ­ност. Те позволяват максимал­на видимост за органите на реда без значение от метеоро­логичната обстановка, ефек­тите от пиротехника и раз­стоянието, информира "Тема спорт". Всяка точка на ин­терес може да бъде разгледана от 3 ъгъла. Могат да се наблю­дават всички 41 500 места, както и подстъпите към ста­диона и паркингите. Стадио­нът има и нова озвучителна си­стема. А кои играчи на ЦСКА трябва да са внимателни срещу Левски за картони, за да не изпуснат реванша срещу Ботев за Купата - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички