Майкъла със съвет към Ганчеви за стадиона: Никой не може да поставя на клуба такова условие


Майкъла със съвет към Ганчеви за стадиона: Никой не може да поставя на клуба такова условие

15583 0

Бившият изпълнителен директор на ЦСКА - Георги Илиев - Майкъла, побърза да коментира плановете на "червените" около предстоящата реновация на стадион "Българска Армия", която днес от клуба официално анонсираха. 

Екс играчът на "армейците" сподели, че е твърдо против обявеното връщане на 20 декара на Борисовата градина от страна на клуба от стадион "Българска армия".

Бизнесменът смята, че "червените" не бива да правят това. Майкъла изрази надежда, че "армейците" ще имат модерен и луксозен дом, след като ще бъдат вложени 90 милиона лева.

Мнението на Майкъла

"За 90 милиона ще бъде построен един страхотен стадион. Надявам се да се случи! ЦСКА обаче не трябва да дава 20 декара на парка. Не е редно - това е мое мнение, но и феновете смятат така. Защо клубът ще връща 20 декара?! Кое го налага? Защо ще се махат игрищата пред стадиона? Къде ще тренират децата на ЦСКА?

Държавата ни взе "Червено знаме", сега там е едно нищо, защо да ни взимат и 20 декара, които са на територията на стадиона? Тези декари са си на ЦСКА, никой не може да поставя на клуба такова условие - няма зелени, няма пембени", обясни Майкъла пред Sportal.

Вижте какво обясниха от ЦСКА за местенето на ДЮШ по време на реновирането!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички