Майкъла: Играчите на ЦСКА нямат шампионски манталитет, Мъри е коректно момче


Майкъла: Играчите на ЦСКА нямат шампионски манталитет, Мъри е коректно момче
Снимка: принтскрийн

2765 0

Бившата фигура на различни постове в ЦСКА - Георги Илиев - Майкъла, сподели разочарованието си от изминалото домакинство в турнира за Купата на България срещу Черно море, което "червените" загубиха с 1:2 и отпаднаха от Купата на България.

Изпълнителният директор от миналото е на мнение, че играчите на 31-кратните носители на титлата от Първа лига вероятно нямат шампионски манталитет, което усложнява ситуацията по време на борбата в Първа лига

Майкъла сподели мнението си и за предстоящите мачове на "червените", както и за изглеждащия като напускащ Левски - Станимир Стоилов. 

Мнението на Майкъла 

"Срещу Черно море се получи кошмарен мач. Близо 80 минути не играхме нищо. Струва ми се, че футболистите нямат шампионски манталитет, не знаят добре на кой стадион се намират и за кой клуб играят. Видяхте Юга какво направи в наказателното поле. Хубаво, всеки греши, случва се, но за мен и Юга, и Матей, са тромави, бавни. Не стоим добре в защита.

Да, казах 2:0 и сбърках, но мога ли да знам предварително, че ЦСКА ще играе толкова слабо. Черно море игра на своя максимум и заслужено спечели, няма какво да го обсъждаме. ЦСКА не трябва да повтаря това поведение на терена срещу Славия и след това срещу Левски.

Трябва да вземем тези два мача, а след това равен с Лудогорец на "Армията" и сме почти сигурни шампиони. Влезем ли с четири точки аванс в плейофите, ще е идеално. Трябва да се възползваме от конфликтите в Левски, там се случват катаклизми и трябва да ги бием в дербито. Мъри е точно и коректно момче", категоричен е Георги Илиев.

Вижте от кого е недоволен Саша Илич в ЦСКА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички