Майкъла: Нормално ли е Стойчо да взима 40 бона заплата?


Майкъла: Нормално ли е Стойчо да взима 40 бона заплата?

2708 0

Георги Илиев - Майкъла за пореден път нападна настоящото ръководство на ЦСКА и най-вече старши-треньора Стойчо Младенов.

Причина за това стана позицията на "червените" да не намаляват заплатите в клуба, а от това се е появила реална опасност Петър Манджуков да спре кранчето на тима.

В колонката си в "7 дни спорт" той коментира, че така и не е получил парите си нито от "Титан", нито от новите ръководители на "червените", но в момента се случват много по-страшни неща в тима.

"В София чувам все по-обезпокоителни информации. Някои неща не могат да се скрият. Информациите са доста притеснителни за ЦСКА. Трейс Груп и Петър Манджуков са готови да вдигнат ръце заради отказа на спортно-техническото ръководство да си намали заплатите", пише Майъла.

"И в случая те са прави. Това на Стойчо просто не е нормално. Не може да взимаш заплта 40 хиляди и да казваш, че обичаш клуба. А освен това да прибираш 200% премия.

В ЦСКА заплатата трябва да е 12 хиляди лева, а не само там, но и в Левски. Те трябва да взимат бонуси само за свършена работа. Например, ако вземат титлата, да получат 50 хиляди, при Купа - 30 хиляди лева. Ако влязат в групите на Шампионска лига - 300 хиляди. Това е пътят, чрез който може да се оздрави клубът. Друга начин няма", казва още Майкъла.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички