Карачанаков напуснал ЦСКА, за да не стане жертва на Стойчо


Карачанаков напуснал ЦСКА, за да не стане жертва на Стойчо

1842 0

Доскорошният ас на ЦСКА и все още любимец на голяма част от феновете на тима Антон Карачанаков за пореден път коментира темата със своето напускане.

В интервю за "Тема Спорт" той разкри, че една от основните причини да напусне е опасността той да се превърне в изкупителна жертва, при условие че "армейците" не станат шампиони.

"Напуснах, за да не съм виновен аз накрая, ако ЦСКА не стане шампион. Защото за всичко аз бях изкарван виновник", коментира Карачанаков.

"На този етап няма как да играя в ЦСКА. Каквото и да показвам на терена - не играя. Не значение дали вкарвам или не. Явно не ставам за ЦСКА", допълва крилото, който получи игра като титуляр в по-малко от половината мачове на "червените".

Иначе за следващата си дестинация Карачанаков още не е взел решение, но разкри, че има предложения както от чужбина, така и от България.

Засега изчаквам. Имам предложения от чужбина, но не съм взел решение. Като си намеря отбор, тогава ще кажа всичко - как наистина стояха нещата на "Армията". Има запитвания за мен, но не искам да казвам откъде са. Съществува интерес и от България, но няма да навлизам в детайли. Надявам се по най-бързия начин да си намеря отбор, който да отговаря на желанието ми - а то е да играя редовно", сподели Антон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички