Стойчо жегна Лудогорец за националната кауза


Стойчо жегна Лудогорец за националната кауза

1557 0

Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов жегна Лудогорец по едно от болните места - претенциите им да бъдат национална кауза. Той непряко обвини ръководството на разградчани за нежеланието им да пуснат всичките шестима повикани свои играчи в националния отбор за контролата с Румъния на 7 февруари.

"Ще бъде непростимо на всеки един, който спре който и да е състезател. Негово право на Ивайло Петев е да извика всеки един. Да, няма дати, посочени от УЕФА, не сме длъжни, но като българи сме длъжни в тоя момент да му помогнем. Този, който не му помогне, не защитава националната кауза", коментира треньорът на "червените" пред клубната телевизия.

После Стойчо се изказа във висок национален дух.

"Отправям апел към всички футболни клубове в България, защото чета, че някой нямало да пусне, друг щял да пусне... Мисля, че националният отбор е над всички други каузи. Това е единствената кауза. Ако ние българските треньори, българските клубове, българските собственици не помогнем на националния селекционер в момента, когато той влиза и започва да работи... не мислете, че другите клубове, където има българи, ще му помогнат. Единственото, с което можем да му помогнем, е да му даваме готови, подготвени футболисти, а той да си вече да си прави избора и селекцията", каза Младенов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички