Лош баланс! ЦСКА с негативна серия и незадоволително представяне на "Армията"


Лош баланс! ЦСКА с негативна серия и незадоволително представяне на "Армията"
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

2286 0

ЦСКА има върхове и спадове в представянето си от началото на сезона, като последно стъпи накриво и не успя да победи отбора на Арда у дома. Това бе третото равенство за "червените" на стадион "Българска армия" от началото на Първа лига.

Неубедително представяне на ЦСКА у дома

За сравнение тимът направи общо 3 грешни стъпки в дома си през цялата редовна част на миналия сезон – 2 равенства и 1 загуба от Лудогорец, пише "Тема спорт". "Зациклянето" на тима започна с равенството с ЦСКА 1948 в началото на юни, когато пропусната дузпа в края от Иван Турицов на практика коства шампионската титла.

31-кратните шампиони се провалиха на "Армията" и в европейските турнири, където загубиха с 0:2, а се отърваха и от по-изразително поражение от румънския Сепси. Така ЦСКА е спечелил само три от последните си 8 мача у дома - срещу Крумовград, ФК ЦСКА 1948 и Локо Сф. Освен това не е отбелязвал повече от два гола там от началото на май, когато победи с 5:1 Ботев Враца. Наставникът на ЦСКА Нестор Ел Маестро бе повече от категоричен какъв е бил проблемът на отбора му срещу Арда.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички