Луческу съвсем се отдалечи от ЦСКА, избира предложението на Фенербахче


Луческу съвсем се отдалечи от ЦСКА, избира предложението на Фенербахче
Снимка: Getty Images

2116 0

Румънската легенда Мирча Луческу по всяка вероятност няма да приеме предложението на ЦСКА да стане технически директор. Според информации от северната ни съседка и Турция, 77-годишният специалист се очаква да подпише с Фенербахче.

Все по-далеч от Борисовата градина

Любопитното е, че там той може да замени португалеца Жорже Жесус на треньорския пост. Първоначално се смяташе, че и от турския тим предложението е за директорски пост.  Вторият вариант пред румънеца е да остане още един сезон в Динамо Киев и да изпълни договора си, който е до лятото на следващата година. Вероятността Луческу да отхвърли и двете опции и да пристигне в Борисовата градина е нищожна, пише "Тема спорт".

Този път изглежда, че "червените" ще се провалят в опитите си да назначат голямо име за технически директор, който да консултира собствениците и да помага за трансферите.  В началото на 2019 г. в клуба бе назначен бившият спортен шеф в Асколи, Удинезе и Новара Кристиано Джарета, който съдейства за трансфера на Кирил Десподов в Каляри. През лятото на 2020 г. италианецът напусна за да се присъедини към английския Уотфорд, където е технически директор и до днес. През ноември същата година ЦСКА осъществи истинска бомба с привличането на мениджър №1 на английската Висша лига за сезон 2011/12 Алън Пардю. По-рано пък се появи информация, че Луческу дори е отказал да стане треньор на Кристиано Роналдо и Ал Насър.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички