Алън Пардю пое отговорността за загубата от Лудогорец и гледа към сблъсъка с Левски


Алън Пардю пое отговорността за загубата от Лудогорец и гледа към сблъсъка с Левски
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2339 0

Алън Пардю говори веднага след победата на ЦСКА над Славия, която осигури сребърните медали на "армейците". "Червените" записаха отлично първо полувреме, но през втората част загубиха инициативата. В същото време специалистът насочи погледите и към предстоящия финал срещу Левски.

"През първото полувреме бяхме отлични и показахме някои от качествата, които искам да виждам.Имахме доста жълти и червени картони, както и други наказания. Заради това исках да покажем, че можем да се справим, но в същото време Карло и Лам да не си изкарват картони. Успяхме да играем добре и да си осигурим втората позиция. Трудно е когато водиш с 3 на 0. Гостите вкараха в игра част от най-добрите си футболисти, но се радвам, че удържахме резултата", заяви треньорът.

 Пардю не пропусна да похвали възпитаниците си и да гиокуражи преди идния сблъсък: "Играчите заслужават второто място, а сега имаме и финал, за който да мислим. Ще бъде страхотно събитие. Изминаха много години от последния финал срещу Левски, така че се надявам да станем свидетели на страхотен двубой". 

"Дано сме върнали усмивките по лицата на феновете ни след загубата от Лудогорец, за която аз поемам отговорността! Не играхме добре и няма да позволя това да се повтори", заяви мениджърът.

"Горд съм, че ще бъда мениджър на ЦСКА в този финал. Играчите си свършиха работата за да стигнат до тук, докато аз бях начело само в един мач. Имаме осем дни, в които играчите трябва да разберат какво искам от тях. Няма да бъдем перфектни, но ще бъдем много по-добри".

"Турицов получи крампи и решихме да го сменим и запазим за предстоящия мач. В следващите дни ще бъде по-добре", обясни наставникът относно състоянието на бранителя. 

"Надявам се, че нашите фенове ще застанат зад нас и ще ни подкрепят, въпреки трудните моменти, които изпитваме. Иска ми се да спечелим финала, защото знам колко много значи за привържениците. Благодаря на симпатизантите и очакваме неделя с нетърпение", завърши англичанинът. 

Ето как протече мачът!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички