На финалната фаза : Проектът за реновирането на "Армията" е почти готов


На финалната фаза : Проектът за реновирането на "Армията" е почти готов
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2369 0

Проектът за реновирането на стадион „Българска армия“ предстои да бъде завършен и скоро ще бъде показан на привържениците и футболната общественост у нас, потвърди пред "Тема Спорт" адвокатът на ЦСКА Станислав Трендафилов.

В четвъртък на обща пресконференция "червените" и министерството на спорта подписаха споразумение за сътрудничество, след като от клуба погасиха финансовите си задължения възлизащи на над 3 100 000 лева.

"Изрично искам да кажа, че тези пари се изплащат едва сега, защото изчаквахме министерството да излезе с оценка на нашите вложения в базите и да имаме определена сума, която трябва да внесем.

Причината за забавянето не е заради липсата на желание от страна на ЦСКА да не плаща, а напротив. Точно на следващия ден, след като тази оценка бе направена, г-н Гриша Ганчев внесе до стотинка необходимата сума.

Използвам възможността да изкажа благодарности на министерството за добрата работа, която свършиха, защото и нашата, и тяхната цел е стриктно да спазим закона. Срокът ни е до 31 декември да представим бюджет и проект, но той вече е на финалната права и очаквам, ако всичко е по план, между март и май догодина да направим първата копка", каза адвокат Трендафилов. 

А ето още подробности от срещата между ММС и ЦСКА. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички