Британски сайт даде любопитна оценка за Джонатан Линдсет


Британски сайт даде любопитна оценка за Джонатан Линдсет
Снимка: Cska.bg

2614 0

Сайтът Filbertway описа по любопитен начин последното лятно попълнение на ЦСКА Джонатан Линдсет. От "Българска армия" очакват в понеделник норвежеца, който още не е стъпвал на родна земя и тепърва ще се запознава с новите си съотборници.

Причината поради, която още не е стъпил на българска земя е, че е поел ангажимент да играе през уикенда за клубния си Сарпсборг 08. Изданието, както и други медии, определи полузащитника като "най-перспективния норвежец". Ето и пълният коментар за футболиста:

"Джонатан Линдсет, определян за най-добрия играч в норвежката Елитесериен, премина от Сарпсборг 08 в ЦСКА София.

Трансфериран от новоназначения мениджър Саша Илич. Сърбин и легендарен играч в родината си, който игра и след 40-ата си годишнина, преди да стане треньор в Чучарички.

Линдсет е човек, който може да се нарече късно процъфтяващ, тъй като присъствието му в норвежкия футбол е на по-ниско ниво и не е виждан в горната половина на норвежкия футбол, играейки в Мьондален в продължение на няколко сезона, и странно напуснал Од Гренланд след шест гола в пет участия в лигата за първия си елитен клуб.

Присъствието му в Сарпсборг е забелязано в Европа и като го гледате как подписва с ЦСКА София, се чудите как са спали другите през този трансферен прозорец.

Той е трудолюбив халф с темпо и способности да бележи, както показа в дните си със Сарпсборг, отбелязвайки 18 гола в 101 мача в първенството.

Със сигурност ще следим развитието, тъй като това може да е умен ход за играча без нито един мач за Норвегия и никога не е бил поставян в разговори относно място в националния отбор.

Така че, моля, обърнете внимание на това име и го дръжте на радара, тъй като ще се види прогресията", пише Filbertway.

Вижте кой скандален съдия ще свири на ЦСКА в следващия европейски мач!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички