Линдсет посочи разликата между снега у нас и в Норвегия и обясни празнуването си в преспите


Линдсет посочи разликата между снега у нас и в Норвегия и обясни празнуването си в преспите
Снимка: CSKA.BG

1789 0

Полузащитникът на ЦСКА Джонатан Линдсет сподели радостта си от победата над Етър днес, за която той допринесе с попадение. Норвежецът откри резултата при успеха с 2:0 в мач, който се игра 2 дни - в събота и неделя по едно полувреме.

"Знаехме, че след вчера ще е трудно, но най-важното до края е да печелим всеки двубой. Хората направиха нужното да е готов теренът и сме щастливи, че спечелихме", започна той пред "Диема спорт".

Запитан защо е отпразнувал гола си по този начин - хвърляйки се в преспите отстрани на терена, той каза: "Страхотно бе да отбележа, след като опитвахме толкова дълго. Удоволствие бе да го отпразнувам по този начин".

"Странно е, вчера едно полувреме, днес - другото, но ние сме професионалисти и трябва да направим това, което се изисква от нас. Харесвам снега, времето е страхотно, но в Норвегия терените се подгряват", продължи Линдсет.

"Всяко попадение, което ни доближава до нашата цел, е изключително ключово", завърши скандинавецът. А ето какво каза Ел Маестро след победата, проговаряйки на български.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички