"Топката винаги трябва да минава през тях": Естрада назова ключовите 3-ма за ЦСКА


"Топката винаги трябва да минава през тях": Естрада назова ключовите 3-ма за ЦСКА
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2503 0

Нападателят на ЦСКА Майкъл Естрада получи наградата за най-добър футболист на 11-ия кръг в българската Първа лига. В него той отбеляза две попадения срещу Локомотив София и помогна на своя тим да грабне важните три точки.

При получаването на приза атакуващият футболист на "армейците" направи любопитно изказване. Той посочи, че с наличните играчи може да се играе футболът, който Нестор Ел Маестро изисква от тях. Освен това сподели кои са тримата, през които всяка топка трябва да минава.

Всяка атака на ЦСКА трябва да минава през Линдсет, Хайнц и Кареасо

"С тези играчи можем да играем футбола, който Ел Маестро иска от нас - с Линдсет, Тоби, Марселино. Топката винаги трябва да минава през тях - те са много агресивни и с много тренировки ще стигнем ритъма, който треньорът иска от нас" - сподели той пред медиите.

В отбора започват да изникват нови лидери, освен добре утвърдените. Други пък футболисти, които в миналото са били особено важна част, към момента не са сред твърдите избори на Ел Маестро. Така капитан на ЦСКА ще се заседи на резервната скамейка, след като бе титуляр.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички