Ел Маестро на английско-български: Всички здрави! Играем за три победи


Ел Маестро на английско-български: Всички здрави! Играем за три победи
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

2019 0

Старши треньорът на ЦСКА - Нестор Ел Маестро, коментира игралият се в два поредни дни двубой с Етър от 18-ия кръг на Първа лига. Неговите възпитаниците се наложиха с 2:0 с късни попадения, но сърбинът с английски паспорт беше доволен. 

Специалистът гледа смело към оставащите три двубоя до края на сезона - два със Славия и историческото домакинство на Лудогорец. В ЦСКА ще търсят три победи от сблъсъците, а нови контузени няма.  

Коментарът на Ел Маестро

"Благодаря на всички хора, които работиха цял ден - от шефовете до феновете, че направиха терена годен за игра. Мачът беше спечелен от играчите, условията бяха трудни - вчера не се доигра, не се знаеше кога ще се играе. Цялата заслуга е на футболистите. 

При тези условия не е лесно да покажем класа, но го сторихме в нужните моменти. Манталитет и характер също бяха нужни този мач. Остават три мача - искаме да спечелим всички. Всички здрави", завърши треньорът на български език във връзка със състоянието на футболистите. 

Ето какво сподели и Светослав Петров след поражението от ЦСКА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички