Легендата на ЦСКА Ивайло Киров: Ганчев сбърка с треньорите


Легендата на ЦСКА Ивайло Киров: Ганчев сбърка с треньорите
Снимка: Lap.bg

4521 0

Бившият футболист на ЦСКА Ивайло Киров коментира случващото се на стадион "Българска армия". Според него собственикът на "армейците" Гриша Ганчев е сгрешил с назначаването на треньори като Несто ел Маестро и Милош Крушчич.

"Това в момента не е ЦСКА, който искам да виждам. Трябва да приключваме съперника до 20-ата минута. Но това не е повод да не се ходи на стадиона. Феновете не трябва да се делят. Трябва да си подкрепяме отбора. Да сме зад него. Вместо хората да се нервират и да пишат в социалните мрежи, нека отидат на стадиона. Да вдигнат футболистите. За съжаление и "Армията" вече не прилича на нищо. Панчарево също се бе превърнал в един пущинак и ако не беше Гриша Ганчев, сега и база нямаше да имаме", заяви Киров пред "Тема Спорт".

"Грешката на Гриша Ганчев бе с треньорите. Много опити, много експерименти. Разбирам го. Той най-много иска да види отбора на върха, но не трябваше да ги води такива като Ел Маестро и Крушчич. Люпко е свършил за футбола.

Уважавам много Стойчо Младенов и макар сега да не ми харесва играта, знам, че през зимата ще подсили отбора. И напролет ще сме по-добре. Любо е перфекционист и професионалист, но нещо се обърка при него. Тези контузии и лошата физическа форма повлияха. Лошото е, че освен тях двамата, не остана кой друг да води отбора. Освен да търсим някой от по-младите – Христо Янев или Томаш. Треньорът на ЦСКА трябва да е свързан с клуба. Да знае какво значи това име", каза още бившият полузащитник на "червените".

От ЦСКА обмислят и тандем между Стойчо Младенов и Алан Пардю, който да работи върху селекцията.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички