Легенда на Славия похвали работата на Саша Илич в ЦСКА и заяви: Левски ще изглежда по различен начин през пролетта


Легенда на Славия похвали работата на Саша Илич в ЦСКА и заяви: Левски ще изглежда по различен начин през пролетта
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

4163 0

Легендарният нападател на Славия Андрей Желязков даде интервю пред "Тема Спорт", в което говори за грандовете ЦСКА и Левски и тяхното представяне в Първа лига през сезон 2022/23.

"Шампионатът е интересен, щом на първото място във временното класиране е друг отбор, а не Лудогорец. Не както беше през миналите години, когато разградчани водеха с голяма разлика и се обезсмисляше първенството. ЦСКА на този етап се справя със задачата си и поддържа огъня", коментира Жужо пред изданието и допълни:

"Това е благодарение на Саша Илич, защото с играчите, с които разполагаше до момента, първото място е изненадващо за много хора. Той съумя да изстиска максимума от футболистите си. На моменти "червените" не играеха добре, но успяваха да спечелят мачовете си. В крайна сметка всичко се определя по резултатите в края на шампионата. За мен борбата за титлата ще бъде между двата отбора!".

70-годишният Желязков, който има 54 мача и 14 гола за националния отбор на България, каза няколко думи и за Левски. Той предположи, че през пролетта тимът на Станимир Стоилов ще изглежда по различен начин, а новото попълнение Кристиан Димитров ще се справи добре на "Герена":

""Сините"? Те имаха нужда от нови попълнения. Но сега много зависи как ще се аклиматизират в отбора и паснат на схемата на Левски. Кристиан Димитров беше много обещаващ играч, един от големите таланти с добри качества. Опита късмета си в чужбина, но има някои качествени футболисти, които не успяват да намерят мястото си извън България - дали е носталгия или въпрос на манталитет, това може да гадаем. Но мисля, че Димитров ще се представи добре. Според мен Левски ще изглежда по различен начин през пролетта, отколкото в края на миналата година".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Футболист на Левски отива при Кристиано Роналдо в Саудитска Арабия?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички