Иво Ивков с нова информация около лиценза на Левски и продажбата на футболисти


Иво Ивков с нова информация около лиценза на Левски и продажбата на футболисти
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2254 0

Изпълнителният директор на Левски - Иво Ивков коментира ситуацията около клуба преди заминаването на тима на зимен лагер в Дубай. След като каза, че са осигурени всички нужни условия за подготовка, шефът в "синия" клуба заговори и за проблемите, които трябва да бъдат решени. Ивков намекна за възможно проблеми с лицензирането на клуба, ако не бъде свършена определена работа през настоящия месец.

" Отново ще имаме изключително тежки периоди около лицензирането, ако не постигнем договорености на дадени нива.

Надявам се да вървим към окончателно уреждане на отношенията с държавата. Освен че се справихме със старите належащи задължения, които можеха да унищожат клуба, изплатихме близо 4 милиона, а наваксахме и с възнагражденията на играчите. Хем е по-различно, хем не е на светлинни години спрямо преди", заяви Ивков, след което бе попитан как се развива въпросът с очакваната сделка за клуба, както и за възможни трансфери на играчи.

" По отношение собствеността – към собственика може да се обърнете. Предстои да се преценяват оферти за играчи, но не ни задоволяват. Оферти към нас за Филип Кръстев не може да има, той не е наш играч. За Краев има интерес, но както виждате – той заминава. В момента мисли само за това как да се представи с Левски. Цялата ни отдаденост е за най-добрия Левски, това да постигнем", завърши Ивков.

А ето и цялата група на Левски за зимния подготвителен лагер в Дубай

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички